Hai, mijn naam is Daphne Ullers

Spiritueel Coach met een Creatieve Insteek

Jarenlang was ik werkzaam als organisatie adviseur bij de overheid. Maar op een dag liep ik vast en kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik voelde me uitgeput en had het gevoel dat ik was vastgelopen in mijn werk en leven. Ik had geen idee hoe ik verder moest!

Het was een moeilijke tijd, maar het bracht me uiteindelijk op een pad dat veel waardevoller bleek te zijn dan ik ooit had kunnen bedenken…

Ik ben begonnen met mediteren en veel tijd doorbrengen in de natuur om mijn hoofd leeg te maken en mijn lichaam te laten herstellen. Ook ben ik elke dag naar yogales gegaan om mijn geest en lichaam weer in balans te brengen. Maar wat voor mij echt een verschil maakte was het tekenen van mijn proces, zelfs toen het nog niet goed met me ging.

Door te tekenen ontdekte ik de helende kracht van creativiteit en begon ik mijn eigen methode te ontwikkelen: Life Journaling. Dit is een methode waarbij je door middel van tekenen en schrijven jouw eigen proces onderzoekt, reflecteert en transformeert. Het heeft mij geholpen om mijn eigen weg te vinden en nu gebruik ik deze methode om anderen te helpen bij hun eigen transformatieproces.

Ik geloof dat creativiteit een krachtig middel is voor zelfontdekking en zelfontplooiing, en ik ben er gepassioneerd over om anderen hierbij te begeleiden.

Ik geloof ook dat ons verhaal ons uniek maakt en ons de kans biedt om anderen te inspireren. Mijn verhaal heeft me geleid naar waar ik nu ben, en ik ben dankbaar voor elke stap in mijn reis. Ik hoop dat mijn verhaal jou ook kan inspireren om je eigen pad te ontdekken en te volgen.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website, en ik kijk ernaar uit om met je samen te werken.

Mijn kwaliteiten

Mijn trainingen en opleidingen die ik allemaal integreer in mijn coaching en training:

  • Psych-K®
  • Zakelijk Tekenen
  • Visueel Leiderschap
  • Intuïtief Coachen
  • Life School
  • Verandermanagement

O ja: mijn held is Bruce Lipton! Zijn boek ‘De Biologie van de Overtuiging’ heeft mijn leven voorgoed veranderd.

Leuke weetjes over mij

♥ Ik ben een echte Scandinavië-lover.

♥ Ik geniet van wandelen in de natuur, het liefst met ons hondje Milou.

♥ Ik bevind me in een behoorlijk mannengezin: veel sporten en buiten activiteiten.

♥ Daarom doe ik aan yoga en mediteer ik ook graag, voor wat extra rust ;-).

♥ Ik drink me helemaal suf aan gember thee. Zo heerlijk verwarmend!

♥ Ik lees soms wel drie boeken tegelijkertijd. Ik hou van lezen én afwisseling.

♥ Ik zie overal gouden lijnen in, iets waar mijn kinderen af en toe gestoord van worden. ‘Já mam…’

Wat anderen over mij zeggen
Ik vind het heel fijn dat je ons de vrijheid geeft om meer te doen dan wat je vraagt, om te tekenen wat in ons opkomt. Echt om onze creativiteit te gebruiken! Ik had zin om te tekenen wat er in me opkwam, maar wilde het ook harmonieus maken, met verschillende kleuren en grappig hoe plotseling heel verschillende ideeën komen. Zoals het oog in het midden, waarvan ik me voorstelde dat het mijn oog was dat ontwaakte voor deze verbazingwekkende wereld van tekenen en creativiteit.
Julia

Ik ben altijd aangenaam verrast om jouw journal in te mogen te zien. Wat een diepte en verscheidenheid aan tekeningen en oefeningen. Het voelt ook altijd zo geweldig om tegelijkertijd te tekenen en na te denken. Het vertraagt ​​mijn geest en ik kan dingen duidelijker zien.
Despina

De PSYCH-K® sessies met Daphne hebben mijn leven wezenlijk veranderd. De positieve doelovertuigingen die uit de sessies zijn voortgekomen vormen een leidraad in mijn streven naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik ben me denk ik dagelijks bewust van deze doelovertuigingen en heb ik mensen in mijn persoonlijke omgeving gewezen op de toegevoegde waarde van de methode, maar vooral ook de begeleiding door Daphne.
Ramira

Daarom wil je met mij samenwerken

Jij bent op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen en te groeien op een spirituele en creatieve manier. Wat mij uniek maakt, is dat ik deze twee werelden combineer en je begeleid om tekenen als een serieuze tool voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling te gebruiken. Ik ben een expert op dit gebied en bied online speelse en verdiepende lessen aan waarin jij in een veilige omgeving kunt groeien en ontwikkelen. Met mijn positieve en authentieke persoonlijkheid help ik jou om op een leuke en toegankelijke manier in contact te komen met je innerlijke zelf en emoties.

Pin It on Pinterest

Ga naar de inhoud