Life Journaling

Laat Creativiteit Je Leiden naar Authenticiteit

Welkom bij Life Journaling, waar creativiteit en zelfontdekking samenkomen. Als jij verlangt naar meer creativiteit, waardevolle tijd voor jezelf en diepgaande inzichten, dan is dit jouw moment. Lees verder en ontdek hoe Life Journaling jouw leven kan transformeren.

Ontdek je creatieve zelf met eenvoudige tekeningen

Laat intuïtie en innerlijke wijsheid je gids zijn

Unieke Aanpak

Bij Life Journaling geloven we dat iedereen creatief is, ongeacht je tekenvaardigheden. Tekenervaring is niet vereist; het gaat om de reis, niet om het eindresultaat. Onze unieke aanpak combineert eenvoudige tekeningen met intuïtieve zelfexpressie om jou te helpen je innerlijke kracht te vinden. Teken je leven en vind de weg naar jezelf weer terug.

De methode – want dat is het eigenlijk – Life Journaling ondersteunt je op welke reis je ook aan het maken bent. Tekenen = Helen. Ervaar het zelf.

#lifejournaling
Lees hoe anderen hun ware zelf hebben ontdekt met Life Journaling
Julia

Julia

“Ik vind het heel fijn dat je ons de vrijheid geeft om meer te doen dan wat je vraagt, om te tekenen wat in ons opkomt. Echt om onze creativiteit te gebruiken! Ik had zin om te tekenen wat er in me opkwam!”

Despina

Despina

“Wat een diepte en verscheidenheid aan tekeningen en oefeningen. Het voelt ook altijd zo geweldig om tegelijkertijd te tekenen en na te denken. Het vertraagt ​​mijn geest en ik kan dingen duidelijker zien.”

Laat de ervaringen van anderen jou inspireren. Nu is het jouw beurt.

Voordelen

 • Leer jezelf uitdrukken met tekeningen en woorden
 • Vind innerlijke rust en helderheid
 • Herwin regie over je leven
 • Ontdek je patronen en zie de rode draad 
 • Merk hoe je steeds makkelijker tekent
 • Verwerk je proces terwijl je tekent
 • Ervaar momenten van trots en plezier
 • Blader terug en herken je ontwikkeling

Life Journaling is jouw pad naar authenticiteit.
Tijdens onze training leer je om jezelf uit te drukken met tekeningen en woorden, wat leidt tot innerlijke rust en helderheid.
Ontdek hoe je de regie over je leven kunt herwinnen door contact te maken met je diepste zelf.

#lifejournaling
Teken je leven
Vind jezelf weer terug

Life Journaling - De Training

Onze training komt eraan! Schrijf je nu in voor de verheuglijst om als eerste toegang te krijgen. Begin jouw reis naar authenticiteit.

* Starten met Life Journaling
[deze training wordt als eerste opgeleverd]
Hierin leer je wat het is, wat je nodig hebt, en hoe je begint.

* Samen aan de slag met Life Journaling
[deze training volgt zsm hierna]
Hierin ontvang je creatieve en spirituele opdrachten, zodat je geïnspireerd je eigen Life Journal verder vorm gaat geven.

Schrijf je dus vast in op de verheuglijst. Zo ben je als eerste op de hoogte van de startdatum en profiteer je van exclusieve voordelen, zoals korting op de training en gratis bonusmateriaal.

 

Heb jij behoefte aan meer creativiteit, tijd voor jezelf en diepgang in je leven? Dan is Life Journaling iets voor jou!

Door te tekenen, ontdek je diepe inzichten die je kunnen helpen
bij het nemen van levensveranderende beslissingen.

Tekenen werkt niet alleen helend, het maakt je ook kinderlijk blij, wat een geweldige gemoedstoestand is om je leven in de gewenste richting te sturen.

Veel Gestelde Vragen

We begrijpen dat je vragen kunt hebben. Bekijk onze veelgestelde vragen om meer te weten te komen over de training en de inschrijvingsprocedure. Als je nog steeds vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.
 • Heb ik tekenervaring nodig? Nee hoor, dat heb je niet nodig! Vertrouw er op dat jij precies in je hebt wat je nodig hebt om te kunnen Life Journallen. Misschien denk jij dat tekenen niet voor jou is weggelegd. Je denkt misschien dat je niet creatief genoeg bent, nooit goed hebt kunnen tekenen of dat je gewoon geen tijd hebt om te tekenen. Of misschien vind je tekenen kinderachtig en niet passen bij de uitdagingen die je nu in het leven hebt.

  Gelukkig kan ik je geruststellen! Life Journaling is voor iedereen, ongeacht je tekenvaardigheden, leeftijd of levensfase. Het gaat er niet om hoe mooi je tekening is, maar om de inzichten die je opdoet tijdens het tekenproces. En het mooie is dat je geen dure materialen nodig hebt. Alles wat je nodig hebt, heb je waarschijnlijk al in huis.

 • Hoe werkt de verheuglijst? Zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Op het moment dat de training bijna klaar is, krijg je hier een bericht over. Ik heb namelijk jouw wensen nodig om de training helemaal aan te laten sluiten op jouw behoeftes. Je ontvangt informatie hierover via de mail. Je verplicht jezelf nog tot helemaal niets. Je kunt op elk moment beslissen of je verder gaat of niet. Je zult begrijpen dat ik het heel aantrekkelijk voor je ga maken om in te stappen… Meld je dus en laat je verrassen!

   

 • Wat als ik niet tevreden ben met de training? Wanneer de training toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan krijg je – mits je dit binnen 14 dagen aanvraagt én de training wél uitgeprobeerd hebt – je geld gewoon terug!

“Ik kan Life Journaling niet genoeg aanbevelen. Het heeft me geholpen mijn innerlijke kracht te ontdekken en mijn leven in eigen handen te nemen.”

Anna

Klaar om jezelf te ontdekken en volledig tot uiting te komen?

Je reis begint met het eerste potloodstreekje.

Sta open voor de magie van tekenen en ontdek je spirituele potentieel.

Pin It on Pinterest

Ga naar de inhoud