Jezelf vragen stellen als Super Power

innerlijke rust door tekenen

Nieuwe Superkracht ontdekt: Jezelf vragen stellen!

Lieve jij. Heb je enig idee hoeveel vragen jij jezelf stelt gedurende de dag? Zijn het er 10, 100, of misschien wel véééél meer? En wat voor soort vragen zijn dat eigenlijk vooral?

Stel je jezelf vragen zoals: “Waarom lukt me dit nooit?”, “Waarom kom ik altijd te laat?”, “Waarom lijkt alles altijd tegen te zitten?”

Zit er misschien een rode draad in deze vragen? Zie je waar ik naartoe wil?

Hier is een gedachte: vragen roepen antwoorden op, toch? Maar wat als je nu bevestigende antwoorden zou krijgen op al die eerdergenoemde vragen? Denk je dat je je dan beter gaat voelen?

Stel je voor: elke vraag heeft een frequentie die een matchend antwoord aantrekt. Dus als de antwoorden die je krijgt bevestigen waarom dingen niet lukken, waarom je altijd te laat bent en waarom alles lijkt tegen te zitten, maakt dat je dan blij?

Zou je willen dat dingen anders waren terwijl je dit leest? Sta je open voor een experiment vandaag?

Probeer eens bij te houden welke vragen er vandaag door jouw hoofd schieten, zo veel als je kunt. En draai ze dan om! Hoe klinken vragen als: “Waarom lukt me altijd alles?”, “Waarom kom ik altijd op het juiste moment aan?”, “Waarom zit alles altijd mee in het leven?”

Merk je al verschil? Voelt het goed?

Wat nou als ‘het leven’ jou gaat antwoorden op déze vragen? En bevestigt dat alles altijd meezit? Hoe zou dat zijn?

Durf jij dit experiment vandaag aan? Deze week? En wil je daarna nagaan waar je dit nog meer kunt toepassen?

Misschien wordt dit wel jouw nieuwe Superkracht!

Liefs, Daphne

PS 💫 Wat zijn vragen die door jouw hoofd schieten? En hoe voelde het toen je ze omdraaide? Laat het me gerust weten in een mail of DM!

0 reacties

Pin It on Pinterest

Ga naar de inhoud