Zakelijk Tekenen

Versterk je Team met Visuele Communiactie:

Ontdek de Kracht van Zakelijk Tekenen

Til de communicatie in je team naar een hoger niveau. Zeker wanneer je zoekt naar een creatieve en effectieve manier om ideeën te delen, processen te visualiseren en je boodschap kracht bij te zetten. Dan is de training Zakelijk Tekenen precies wat je zoekt, zelfs als je denkt dat je niet kunt tekenen!

 

De training Zakelijk Tekenen biedt jou en je teamleden de mogelijkheid om de basis van zakelijk tekenen te leren en deze vaardigheid toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast bieden we optionele onderdelen aan, zodat je jullie  tekenvaardigheden verder kunnen uitbreiden en specifieke aspecten van visuele communicatie kunnen verkennen, zoals het maken van aantrekkelijke flipovers, templates of

praatplaten, het visualiseren van processen en het creëren van eigen iconen.

Geschikt voor zakelijke professionals
Onze training Zakelijk Tekenen is specifiek ontworpen voor zakelijke professionals zoals jij. Of je nu een manager, teamleider, consultant of projectleider bent, deze training biedt jou en je team de tools en technieken om visuele communicatievaardigheden te ontwikkelen die direct toepasbaar zijn in je werkomgeving.

Universele taal
Bovendien is Zakelijk Tekenen ook zeer geschikt voor internationale teams, waarin mensen uit verschillende landen komen en verschillende talen spreken. Visuele communicatie is een universele taal die grenzen overstijgt en zorgt voor helderheid en begrip, ongeacht de taal die gesproken wordt.

Op jouw eigen locatie
De training kan plaatsvinden op jouw locatie, waardoor je tijd en kosten bespaart. Geen gedoe met reizen of het organiseren van externe faciliteiten. Wij komen naar jou toe, zodat je team kan profiteren van maximale gemak en kostenefficiëntie. Daarnaast passen we de training aan op basis van jouw specifieke zakelijke behoeften, zodat je de maximale waarde uit de training haalt.

Maatwerk
De duur van de training kan worden aangepast aan jouw wensen, variërend van een dagdeel tot een volledige dag. Neem contact met ons op via mail of mobiel [06-22525315] voor meer informatie en om een offerte op maat te ontvangen.

Ontdek de Belangrijkste Onderdelen van onze Training Zakelijk Tekenen

  • De Kracht van Visueel Werken: Leer hoe visuele communicatie je team kan versterken en je boodschap effectiever kan overbrengen. Ontdek hoe het gebruik van beelden en symbolen de impact van je presentaties, vergaderingen en documenten kan vergroten.
  • De Drie Gouden Regels: Ontdek de essentiële principes die de basis vormen van succesvol tekenen met zelfvertrouwen. Laat je niet afschrikken: het gaat meer om richtlijnen dan regels!
  • Het Visuele Alfabet: Verken het visuele alfabet en leer de basisvormen en symbolen die je kunt gebruiken om je ideeën visueel uit te drukken. 
  • Basisvormen: Leer hoe je eenvoudige basisvormen kunt gebruiken om objecten, processen en concepten weer te geven. Ontdek hoe je deze vormen kunt combineren en aanpassen om complexe ideeën op een eenvoudige en effectieve manier weer te geven.
  • Mensen en Emoties: Ontwikkel je vaardigheid in het tekenen van mensen en het overbrengen van emoties door middel van hele simpele foefjes. Leer hoe je eenvoudige figuren kunt gebruiken om personen te representeren en hoe je emoties kunt uitdrukken door middel van gezichtsuitdrukkingen.
  • Iconen in je Werk: Leer hoe je met elkaar je eigen iconen kunt ontwerpen en gebruiken om je werk te verrijken. Ontdek hoe je symbolen kunt creëren die specifiek zijn voor je branche, bedrijf of project, waardoor je een consistente en herkenbare visuele stijl kunt ontwikkelen.

Deze onderdelen vormen de kern van onze training Zakelijk Tekenen. Door deze elementen te verkennen en toe te passen, zul je merken dat je team in staat is om complexe informatie helder en effectief over te brengen, de betrokkenheid te vergroten en professionele resultaten te behalen.

Wat anderen zeggen over deze training

Wat een verademing! Ik word blij van alle kleuren. Ik raak helemaal geïnspireerd! En ik heb in tijden niet meer zo’n plezier gehad met elkaar.

Marga

Ik ben zo blij dat ik nu duidelijker kan maken wat er in mijn hoofd omgaat. Tekenen helpt mij om orde in de chaos in mijn hoofd aan te brengen. Hoe fijn is dat!

Isis

Wow, ik heb de smaak te pakken. Ik kan veel meer dingen uittekenen dan ik van te voren had gedacht.

Antoinette

Waar wacht je nog op?

Maak van zakelijk tekenen jullie Geheime SUPERKRACHT voor effectieve en inspirerende samenwerking!

 

Veel gestelde vragen

Ik kan helemaal niet tekenen, is dat erg?
Nee, onze training is geschikt voor beginners. We leren je stap voor stap visuele tekenvaardigheden, zelfs als je denkt dat je niet kunt tekenen.

Hoe helpt zakelijk tekenen mij en mijn team in onze dagelijkse werkzaamheden?
Zakelijk tekenen verbetert communicatie, begrip en betrokkenheid. Het maakt ideeën duidelijk, stroomlijnt samenwerking en geeft een professionele uitstraling. Het is bovendien heel leuk om te doen, dus je hebt gegarandeerd meer plezier met elkaar!

Kan ik direct na de training zakelijk tekenen toepassen?
Ja, onze praktische training stelt je in staat om de geleerde vaardigheden direct toe te passen in je werk. 

Kan ik onderdelen kiezen die aansluiten bij de behoeften van mijn team?

Ja, we bieden optionele onderdelen aan, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij je teamdoelen en interesses. Het is ook helemaal prima om te starten met ‘alleen’ de basistraining Zakelijk Tekenen. [Denk hierbij bijvoorbeeld aan: je proces visualiseren, een team-iconen set tekenen, tips voor het maken van visuele aantekeningen, visueel brainstormen]

Wat is de investering voor de training Zakelijk Tekenen?

We streven naar betaalbare en concurrerende prijzen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.  

Pin It on Pinterest

Ga naar de inhoud