Stel je voor…

Of je nu denkt dat je het kan, of dat je het niet kan…
… Je hebt gelijk!

Henry Ford

Je hebt een belangrijke presentatie op je werk, of op school. Je hebt het goed voorbereid. Maar toch… Als je voor de groep gaat staan, hoor je dat stemmetje in je hoofd: “Waarom zouden ze überhaupt naar mij willen luisteren…? Ik doe maar wat… Iemand anders kan dit eigenlijk veel beter… What was I thinking…?!”
En dan start je je presentatie. Hakkelend en met rode wangen. Je vergeet net dat belangrijke voorbeeld toe te lichten waardoor je verhaal compleet zou zijn! Zucht. “Zie je wel…?”

Herkenbaar?

Wat is dat toch, hè? Diep in je hart zou je willen dat het anders gaat. Maar toch, dat stemmetje. Het lijkt wel of dat stemmetje elke keer weer gelijk krijgt. En weet je? Dat krijgt het ook! Dit stemmetje heeft aardig wat invloed op ons gedrag, veel meer dan we ons bewust van zijn! Hoe fijn zou het zijn om dit stemmetje ons wat anders in te laten fluisteren. Dat je het wél kan! Dat men heel graag naar jouw unieke verhaal luistert!
Hm.
Zou het niet fijn zijn om dit stemmetje opnieuw in te spreken? Met nieuwe teksten? Teksten die je helpen en ondersteunen, in plaats van in de weg zitten?
Goed nieuws! DIT KAN!

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!