Stiltewandeling

Winter: dé tijd om naar binnen te keren… En dat kan prima door naar buiten te gaan.

Even helemaal niks aan je hoofd hebben… Niemand die je wat vraagt… Niemand waar je naar hoeft te luisteren… Even een moment, helemaal voor jou alleen. En dat in de natuur, terwijl je wandelt in onze prachtige Noord Hollandse omgeving. Terugblikken op afgelopen jaar? Vooruitblikken op komend jaar? Of juist even helemaal niks aan je hoofd, en genieten van de geluiden van de natuur? Het kan allemaal.

Wanneer

De komende maand staat er weer een stiltewandeling op het programma:

Vrijdag 14 januari 10.00 – 12.00 uur

Waar

We starten de wandeling bij wandelstartpunt De Bleek in Egmond aan Zee (bij Rinnegom) – onderaan de trap naar de duinen [bij de parkeerplaats aan de Van Oldenborghweg].

NB Zorg zelf voor een geldige duinkaart. Er is een zuil vlak bij de parkeerplaats waar je een dagkaart kunt aanschaffen, mocht je niet in het bezit zijn van een duin(jaar)kaart.

Bijdrage

Per wandeling € 5 (inclusief thee na afloop), contant te voldoen ter plaatse (voor de vertrekken)

Informatie & aanmelden

Meld je svp van te voren aan via hello@daphneullers.nl, zodat ik weet dat ik je kan verwachten. En dan weet ik hoeveel thee ik mee mag nemen ;-). Mocht je vragen hebben, mail me dan ook gerust.

Wat gaan we doen?

Na een korte ‘stiltewandelinstructie’ wandelen we – in stilte – door duinen, bossen, en over paden. Als je wilt, krijg je vooraf extra inspiratie om over te mijmeren tijdens je wandeling. Tussendoor staan we af en toe stil om de omgeving in ons op te nemen (en om het lichaam uit te rusten).

Door te wandelen, raakt je lichaam in een prettige cadans. Een cadans die je helpt om meer in contact met jezelf te komen. Door de stilte om je heen zullen je gedachten misschien wel eerst heel duidelijk door je hoofd razen. En toch, stap na stap, meter na meter, zul je je gedachten meer en meer los kunnen laten. En komt er ruimte voor rust, in je hoofd en in je lijf. Je hoort ineens dat vogeltje tjilpen. Je oog valt op een mooie takkenformatie. Je landt langzaam in het hier en nu. En vanuit die rust en stilte overzie je je leven weer vanuit een ander perspectief. Je neemt wat meer afstand, waardoor dingen meer op hun plek kunnen vallen.