PSYCH-K®

Welkom mooi mens, ik laat jou hier graag kennis maken met de krachtige methode genaamd PSYCH-K®.

Als gecertificeerd PSYCH-K® facilitator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en het transformeren van beperkende overtuigingen.

PSYCH-K® is een unieke methode die zich richt op het herprogrammeren van de geest om beperkende overtuigingen en gedragingen te transformeren en te vervangen door positieve en constructieve overtuigingen en gedragingen.

Hierdoor kan je effectiever omgaan met uitdagingen en obstakels, en ben je in staat om persoonlijke en professionele doelen te bereiken die voorheen onmogelijk leken.

Ben jij er klaar voor?

Als jij klaar bent om jouw beperkende overtuigingen te transformeren en positieve veranderingen te maken in jouw leven, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens onze sessies zullen we samenwerken om jouw doelen te bepalen en deze om te zetten in haalbare acties. We zullen de beperkende overtuigingen identificeren die jouw vooruitgang blokkeren en deze vervangen door constructieve overtuigingen die jouw succes bevorderen.

Jouw behoeften staan centraal

Onze PSYCH-K® sessies zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen. Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, een betere gezondheid, meer succes in jouw carrière, of simpelweg een betere relatie met jezelf en anderen, onze sessies kunnen jou helpen om de verandering te realiseren die je zoekt.

Start jouw reis nu

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe PSYCH-K® jou kan helpen om jouw leven naar het volgende niveau te tillen. Klik hieronder om een afspraak te maken en begin jouw reis naar persoonlijke transformatie en succes!

INVESTERING
EURO 150,00 (inclusief BTW) – sessie van 60-90 minuten (in Heiloo of via Zoom).

Ik maak NU een afspraak!

Ik kan niet wachten om mijn reis naar persoonlijke transformatie en succes te starten en boek HIER een afspraak voor een PSCYH-K® sessie

PSYCH-K® werkt rechtstreeks op ons onderbewustzijn, waardoor de resultaten heel snel zijn. De resultaten zijn blijvend, omdat je hele systeem* erbij betrokken is.

*(Bewustzijn, Onderbewustzijn én Hoger Bewustzijn)

Onderbewustzijn

In ons onderbewustzijn wordt alles – automatisch – opgeslagen wat we in de loop van ons leven hebben meegemaakt en geleerd. Over onszelf en over de wereld om ons heen. Ons onderbewustzijn fungeert als onze ‘harde schijf’. Het is je default modus: hier zijn je fabrieksinstellingen geprogrammeerd, op basis waarvan je reageert en handelt.

Uit hersenonderzoek komt naar voren dat ons bewuste brein maar voor 5% bepaalt hoe we denken en hoe we ons gedragen. Dat wil zeggen dat 95% van onze hersenactiviteit voorbij gaat aan onze bewuste aandacht! Wanneer we afdwalen met onze aandacht, worden dus feitelijk geregeerd door onze harde schijf, die handelt als een automatische piloot.

De meeste psychologische methodes werken op het bewuste niveau door het geven van inzicht en verklaringen, en door te werken aan wilskracht, positief denken en motivatie.
In het begin lijkt dit te werken, maar al snel merk je dat je terugvalt in oud gedrag. Door met PSYCH-K® ook het onderbewuste deel (die 95%) bij onze gewenste verandering te betrekken, activeren we ons volledige potentieel, voor de volle 100%.

Balans

PSYCH-K® maakt gebruik van balansen. Een balans is een proces dat ontworpen is om een hele-brein-staat te creëren, welke bij uitstek geschikt is om het onderbewuste te herprogrammeren door nieuwe ondersteunende overtuigingen toe te voegen, die je gewenste doel ondersteunen in plaats van blokkeren.

PSYCH-K® is een simpel en krachtig proces om gewoonten, patronen, gevoelens en overtuigingen snel, effectief en blijvend te veranderen, en je lichaam vrij te maken van stress.

Kortom, PSYCH-K® is:

  • een niet-invasief, interactief veranderingsproces met een bewezen staat van dienst voor meer dan 30 jaar!
  • een eenvoudig, maar krachtig proces om onbewuste overtuigingen te veranderen die jezelf beperken en saboteren;
  • een unieke mix van verschillende tools voor verandering: sommigen hedendaags en sommigen oud, afgeleid van hedendaags neurowetenschappelijk onderzoek, evenals oude lichaam / geest-wijsheid;
  • een baanbrekende benadering om verandering op het onderbewuste niveau te faciliteren, waarmee ten minste 95% van ons bewustzijn werkt;
  • een proces dat de standaardmethoden van visualisatie, affirmaties, wilskracht en positief denken overstijgt, en dat vooral effectief is op het gebied van gedrags- / gewoonteverandering, welzijn en stressreductie;
  • toepasbaar in zowel je privé leven als in zakelijke context;
  • en vooral minder praten, en méér samen doen!

Wat is PSYCH-K® niet?

  • PSYCH-K® is niet altijd een ‘quick fix’. Hoewel een PSYCH-K® balans altijd direct resultaat geeft (hele-brein-staat), kan het zijn dat er wat tijd overheen gaat voordat de effecten merkbaar worden. Het is belangrijk om te erkennen dat we allemaal complexe mensen zijn. Het is daarom soms nodig om de tijd te nemen om te bepalen wat de oorzaak – en de oplossing – is van een probleem.
  • PSYCH-K® is niet een genezing en wordt ook niet aangeboden als een ‘behandeling’. PSYCH-K® werkt aan de overtuigingen die ‘onder’ de (gezondheids-)klachten liggen; het is geen genezingsmethode! Als dusdanig is het een aanvulling op reguliere modaliteiten. Er zijn ervaringsverhalen die vertellen dat symptomen en ziektes verdwijnen, maar het is op dit moment niet wetenschappelijk bewezen dat dit ten gevolge van PSYCH-K® is.

“Ik ervaar direct meer rust na de balans”

“Laat het maar gebeuren!”

“Ik weet niet of het door onze sessie komt, hoor…. Maar er is zo veel gebeurd sinds die keer!”

Pin It on Pinterest

Ga naar de inhoud