Over mij

“I am free to be who I am meant to be”

Daphne Ullers

Vanaf het moment dat tot mij doordrong dat alles wat ik meemaak, beleef en onderga, door mijzelf tot stand is gekomen, is mijn leven totaal veranderd!

Ik heb namelijk lang geloofd dat ik het slachtoffer van mijn omstandigheden was. Dat de wereld op het ene moment tegen me samenspande, en dat ik op andere momenten gewoon mazzel had. Het was stom toeval dat iets me ineens zomaar méé zat.

Totdat PSYCH-K® begin 2018 op mijn pad kwam… Sindsdien geloof ik niet meer in toeval. Ik ben er heden ten dage van overtuigd dat alles wat er gebeurt – positief of negatief – terug te voeren is op iets wat ik denk, voel, wens of doe.
Of ik me er nou van bewust ben of niet!

Ik zal je eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie niet zo goed wist óf ik wel overtuigingen had… En het frappante is, dat op het moment dat ik op een dag ben gaan bijhouden of er misschien een overtuiging ten grondslag lag aan mijn gedachten en acties, dat ik steil achterover viel! Ik bleek een wandelend overtuigingen-mechanisme te zijn! Er ging een compleet nieuwe wereld voor me open!
PSYCH-K® heeft me in de afgelopen jaren geholpen om flink wat oude overtuigingen, die me intussen behoorlijk in de weg waren gaan zitten, op te ruimen. Ik heb het gevoel dat ik de regie over mijn leven terug heb. En dat is een zeer waardevol gevoel.

Dit gevoel gun ik jou ook.

Daarom ben ik in 2019 PSYCH-K® Facilitator geworden. Om ook samen met jou te werken aan het opruimen van jouw overbodige overtuigingen. Zodat jij door je blokkade heen kan breken en weer in beweging kan komen – om weer méér jezelf te durven en kunnen zijn. Zodat ook jij weer voluit kunt leven, zonder stress.


Relevante achtergrond:
* PSYCH-K® Basic
* PSYCH-K® Advanced
* PSYCH-K® Master Facilitation
* PSYCH-K® Health & Wellbeing
* PSYCH-K® for Business

Jarenlange ervaring opgedaan als Management- en Organisatieadviseur binnen een grote landelijke overheidsorganisatie. Veel gewerkt met Directie, Management en Medewerkers op het vlak van organisatieveranderings– en gedragsveranderingsvraagstukken, zoals Leiderschapsontwikkeling.

PSYCH-K® is ook zéér goed toepasbaar in een zakelijke context.

Ik luister naar mijn roeping en respecteer deze,
met als doel zelf te groeien en anderen te helpen