Informatie

Dr. Bruce Lipton Ph.D., celbioloog en oud-docent aan de medische faculteit van de Universiteit van Wisconsin en onderzoeker aan de Stanford University School of Medicine, is inmiddels een prominent en wereldwijd vermaard vertegenwoordiger van de ‘nieuwe biologie’. Hij heeft enkele inmiddels veelgeprezen boeken geschreven.

Dr. Bruce Lipton – Over de werking van ons bewustzijn

In ‘De biologie van de overtuiging’ maakt Bruce Lipton ons deelgenoot van zijn verpletterende ontdekking dat we geen slachtoffer zijn van onze genen, maar dat we ons welbevinden kunnen beïnvloeden door onze gedachten, emoties en overtuigingen. Dr. Bruce Lipton komt tot deze conclusie na uitgebreid onderzoek naar de moleculaire processen waarmee cellen informatie verwerken. Daaruit bleek dat het niet de genen zijn die ons gedrag bepalen, maar dat de genen worden aan- en uitgezet door externe factoren. Ze worden getriggerd door onze waarnemingen en onze gedachten en overtuigingen. Professor Lipton toont aan dat overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Dr. Liptons uiterst hoopvolle bevindingen worden beschouwd als een van de grote doorbraken in de nieuwe wetenschap. Het lijkt erop dat we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen dat we gezonde overtuigingen kunnen scheppen. Daarmee hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven. PSYCH-K® is een van deze sleutels.

Uitleg Bruce Lipton – Auteur van het boek ‘Biology of Belief’

Bruce Lipton zelf is ook enthousiast fan van het PSYCH-K® veranderproces. Zie onderstaande video’s waarin Bruce Lipton toelichting geeft op hoe ons onderbewustzijn opnieuw te programmeren.

Robert Williams (founder PSYCH-K®) en Dr. Bruce Lipton (celbioloog) vertellen hoe ze elkaar hebben ‘ontdekt’ en vervolgens met elkaar zijn samen gaan werken.