Life Journaling

Voeg meer creativiteit, tijd voor jezelf en diepgang in je leven toe

Heb jij behoefte aan meer creativiteit, tijd voor jezelf en diepgang in je leven? Dan is Life Journaling iets voor jou! Door te tekenen, ontdek je diepe inzichten die je kunnen helpen bij het nemen van levensveranderende beslissingen. Tekenen werkt niet alleen helend, het maakt je ook kinderlijk blij, wat een geweldige gemoedstoestand is om je leven in de gewenste richting te sturen.

Misschien denk jij dat tekenen niet voor jou is weggelegd. Je denkt misschien dat je niet creatief genoeg bent, nooit goed hebt kunnen tekenen of dat je gewoon geen tijd hebt om te tekenen. Of misschien vind je tekenen kinderachtig en niet passen bij de uitdagingen die je nu in het leven hebt.

Gelukkig kan ik je geruststellen! Life Journaling is voor iedereen, ongeacht je tekenvaardigheden, leeftijd of levensfase. Het gaat er niet om hoe mooi je tekening is, maar om de inzichten die je opdoet tijdens het tekenproces. En het mooie is dat je geen dure materialen nodig hebt. Alles wat je nodig hebt, heb je waarschijnlijk al in huis.

Onze training Starten met Life Journaling is nog in de maak, maar je kunt je al wel inschrijven op de verheuglijst. Zo ben je als eerste op de hoogte van de startdatum en profiteer je van exclusieve voordelen, zoals korting op de training en gratis bonusmateriaal.

Wil jij ook meer creativiteit, tijd voor jezelf en diepgang in je leven? 

Zet je nu op de verheuglijst van Starten met Life Journaling en wees als eerste op de hoogte van de startdatum en exclusieve voordelen!

DOORKIJKJE
Vervolg op de training Starten met Life Journaling:

Samen Life Journalen! Waarbij je niet na hoeft te denken waaróver je wilt tekenen.

In de vorm van een aanbod van 3 maanden óf doorlopend abonnement (afhankelijk van jouw wensen) ontvang je inspirerende opdrachten en levenslessen van mijzelf, die mij enorm hebben geholpen.

De opdrachten en lessen zijn speciaal ontworpen om je te helpen je eigen spirituele pad te ontdekken en te volgen. Of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt, er is voor elk niveau iets te leren en te ontdekken.

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan in op de verheuglijst, en lees er als eerste over!

Pin It on Pinterest

Naar de inhoud springen